ELLE zonder N (oud)

Schrijfdrang, kantoorhumor en stapjes op die ladder. Portretten, natuurfoto’s en dingen die opvallen. Schilderijen en pasteltekeningen van sterke vrouwen. Een verzameling waarbij je misschien iets aantreft wat je aanpreekt. Navigeer hiervoor door het rode menu+ of klik rechtsboven in de hoek.

“Het leven is als een blanco vel. Je wil er netjes op schrijven. Maar zodra je enthousiast wordt, ga je kliederen.”

Keihard gepest

Ik werd vroeger echt keihard gepest. Zo erg dat ik van school veranderde. En zelfs op die nieuwe school was ik niet populair, om het maar zacht uit te drukken. Ik was best een knap kind, alleen ook een rare en niet zelfredzaam. Er werd vanuit school niet adequaat opgetreden. Denk ook dat dit eenMeer lezen over “Keihard gepest”

Heb je die dokenmetari gezien?

13 tips voor minder foutjes Kreeg laatst een appje: heb je die dokenmetari gezien? Toen moest ik heel hard lachen. Diegene bedoelde documentaire. Soort fonetisch geschreven versie, die ik gezien zijn zwaar dyslectische achtergrond, alleen maar kan waarderen. Niet alleen op sociale media, ook in verschillende werkdocumenten stuit ik op taalfoutjes. Ik maak ze overigensMeer lezen over “Heb je die dokenmetari gezien?”

Kantoorleven, ouder worden part 2

Het idee dat je zojuist een leuk, gelijkwaardig en vlot gesprek hebt gevoerd met iemand en je bij het afsluiten zegt: “Leuk kennis gemaakt te hebben.” En die ander zegt: “Ja, met ‘U’ ook!” Ik ben een ‘U’ geworden…


Een seintje

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s