BLOG

  • Het leven is geen wedstrijd

    Ik woon al jaren in hartje centrum Den Bosch. Dacht het ooit in Amsterdam te moeten vinden, maar kwam bedrogen uit. Ik kom oorspronkelijk uit het dorpje Olland. Lang weggerend voor deze dorpse mentaliteit. Zit er in die volwassen stadse vrouw toch nog steeds dat kleine dorpse meisje verborgen. Vroeger hadden wij één vaste postbode.Meer lezen over “Het leven is geen wedstrijd”

  • Waarom politieke gevoeligheid soms heel erg kut is

    Ik heb geen politieke bril. Nooit gehad. Gelukkig hoef ik deze ook niet te hebben. Gelukkig zijn er andere professionals die deze wél hebben. Want anders komt er gezeik. En dat willen we niet. Maar waarom lijkt het alsof eerlijkheid niet te allen tijde kan? Dat niet alles goed gaat, maar ook heel veel wel.Meer lezen over “Waarom politieke gevoeligheid soms heel erg kut is”

  • Zelfdoding

    De moeilijke vragen stellen.Omdat ze gesteld moeten worden. Ik zie jou.Zie jezelf.Zie de ander. De persoonlijke verhalen die ik onlangs in een training hoorde, raakten me enorm. Want achter een aantal professionals zitten heftige verhalen. Zoveel leed en ongezien verdriet wat je pas ziet, zodra iemand het gordijn achter de professional open schuift. Elkaar lerenMeer lezen over “Zelfdoding”